Anmeldelser

Privat grund

Fri leg på 11.000 m2

Ude og inde

Udeleg og indehygge

Opdelte grupper

Lige hunde leger bedst

Under opsyn

Eget ansvar, men altid under opsyn

Lars Hall

En fantastisk hundebørnehave, hvor hundene får de bedste fysiske rammer, samtidigt med Line og Rolf forkæler både hunde og deres ejere med hjertevarme, omsorg og professionel service. Kunne ikke ønske mig et bedre sted, min hund skulle passes.

Marco

Marco er blevet passet i dagpleje tre dage ugentligt i halvandet år. Vi kalder det hans andet hjem, og det har været vores redning, da vi overtog ham i en alder af fire måneder med alene-hjemmeproblemer. Dagplejen gjorde det muligt at træne systematisk med problemet uden at skulle efterlade ham alene. Problemet er løst nu, men han fortsætter hos Vi passer hund, så han kan blive stimuleret et par dage om ugen og hygge og lege med andre hunde. Stor anbefaling fra Marco og hans mennesker.

Keld Knudsen

Kan varmt anbefale Vi passer hund til fotografering af hunde. Vi fik taget de flotteste billeder af vores hunde. Rolf er en fænomenal fotograf, samtidig med at han kunne få hundende til at føle sig godt tilpas og at de syntes at det var en rigtig sjov oplevelse.

Maria Flyvholm Jakobsen

“Hunde taler, men kun til dem der ved, hvordan de skal lytte” – Orhan Pamuk

Er der nogen som ved hvordan de skal lytte til hunde, er det Rolf og Line. De er fantastiske til at rumme og give kærlighed til mange forskellige hunde, store som små Kan kun give min varmeste anbefaling!

Maria Falck Stigsby

FANTASTISK STED – vi får passet to hunde hos Line og Rolf. Frigg på 10½ år – hun er meget stille og gør ikke så meget opmærksom på sig selv. Til morgen, da hun skulle afleveres lavede hun glædes dans og gøede, som vi kun ser hende, når vores søn kommer hjem fra udlandet på besøg efter at have været væk i rigtig lang tid – det skal her nævnes, at Frigg så Line og Rolf igår Frigg STOR trives hos Line og Rold, selv om det kun er 4. gang hun kommer idag. Allerede først gang vi hentede hende, var hun bare SÅ glad.

Desuden har vi en lille hvalp Rex, han bliver bare passet så godt på og han nyder at lege med de andre hunde.

Vi er bare så trygge og glade for, at vi har muligheden for pasning hos “Vi passer hund”. Man føler virkelig, at man gør noget godt for sine hunde. Det er ikke opbevaring, det er eventyr og kærlighed

Christina Højgaard

Top kvalitet. Fantastiske “skrå” fotos. Præcis efter mit specifikke ønske …

Har sendt mange hvalpe til pasning hos Vi Passer Hund – alle kvitteret med super flotte ord om stedet. Kan kun anbefales!!! /Det Gode Hundeliv

Cecilie Joy Bruun

Jeg er aldrig i tvivl om at jeg efterlader min hund i de mest kærlige hænder hver eneste gang jeg får ham passet. Det eneste minus er at der går noget tid før jeg får overtalt min vuf til at tage med mig hjem når jeg kommer for at hente ham.

Fantastiske mennesker!

Maria Rydder

Jeg er næsten røgt til tåre!!

Og jeg har ikke engang hente, min hund hjem endnu…

Jeg har sjældent fået så god behandling og service før i Danmark.

Jeg aflever trygt min hund (og for mig, som for så mange, mit hundebarn) hos Rolf og Line.

Tog af afsted med tanken om at min hund også skulle en ferie, en slags koloni med masser af nye venner.

Desværre blev min hund lidt skidt.. – undervejs under ferien.

Men Line og Rolf klaret det hele!!

Hold øje med ham og køre ham til dyrelægen, fik ham tjekket og han er blevet nusset og putte om, givet ham ro, som han havde fået hjemme..

(det skal siges han fejlet ikke noget,, andet han skal lære at slappe lidt, men det kan være svært når man er en ung hund med en chili op rumpetten)

Og er frisk igen og leger igen med de andre hunde.

Hele tiden er jeg blevet informeret hvordan det går ham. Så jeg har følget mig tryg og glad og alligevel kunne nyde min ferie.

Tusinde millioner TAK..

Ooooow hvor er I bare skønne.

Mette Louise Tornsberg Birkmose

Vi har li fået vores dejlige hvalp Müller hjem igen efter 3 dage hos Rolf og Line, og det er første gang nogen har kunne køre den lille damp hvalp træt. Helt vild fantastisk at se ham rolig.

Deres baghave er en indhegnet skov, dvs kæmpe legeland for hunde i alle aldre.

Det betød meget for os, at vores hund på 7 mdr ikke kom i bur, som så mange andre hundepensioner benytter, altså at han boede sammen med dem inde i deres hus. Trygt og godt for ham og os.

Billederne vi fik taget af ham er SÅ flotte og virkelig profesionelle. Et fantastisk minde at få med hjem.

Så alt i alt ***** 5 store stjerner fra os og vi og Müller glæder os til næste gang

Menu